У Києві автомобіль в'їхав у зупинку, є загиблий та травмовані

22 сiчня 10:35

Унаслідок ДТП загинув водій автомобіля.

 

На бульварі Перова у Дніпровському районі Києва сталася аварія, унаслідок якої загинув водій. Про це повідомляє сьогодні пресслужба Головного управління ДСНС у столиці.

Вказується, що повідомлення про ДТП надійшло о 06:48. До місця події направили рятувальників 13 Державної пожежно-рятувальної частини та аварійно-рятувального загону спецпризначення.

Водій автомобіля Renault Logan наїхав на зупинку та загинув на місці, пасажир, а також чоловік на зупинці були травмовані. Рятувальники за допомогою гідравлічного інструменту деблокували загиблого із понівеченої автівки.

За даними Всесвітньої організації охорони здоров'я, близько 1,35 млн осіб щорічно гинуть у результаті аварій, і понад половина з них - "вразливі користувачі доріг", тобто пішоходи, велосипедисти і мотоциклісти. Від 20 до 50 млн людей щороку одержують травми у ДТП, частина з яких спричинює інвалідність. Значні економічні збитки несуть люди, які постраждали унаслідок дорожньо-транспортних пригод, їхні сім'ї, громади і країни в цілому. Про те, чи зможе Україна вирішити задачу щодо скорочення травм та смертей від ДТП читайте у матеріалі Наталії Рингач "Правила дорожньої небезпеки".