Карантин у США: Меттью Макконахі зіграв в бінго з мешканцями будинку престарілих

08 квiтня 02:18

Співробітники будинку The Enclave в Раунд-Рок опублікували в Facebook відеозапис фрагменту гри.

 

Голлівудський актор разом з сім'єю вирішив розважити мешканців будинку престарілих в Техасі. Він влаштував з ними віртуальну версію гри бінго у відеочаті Zoom, передає Fox News.

"Коли-небудь грали у віртуальний бінго з Меттью Макконахі? Вам варто спробувати! Зіграли з Меттью та його сім'єю. Спасибі Меттью, його дружини Камілли і його мамі Кай за те, що провели кілька раундів бінго з нашими постояльцями. Вони отримали велике задоволення від спілкування з Меттью про його сімейні традиції і улюблені напої", - розповіли співробітники The Enclave.

Персонал будинку престарілих, де проживає 20 осіб, в умовах ізоляції не може проводити час з мешканцями та організовувати їм дозвілля. Тому співробітники зв'язалися з кіноактором і він охоче погодився підтримати дух підопічних The Enclave.

Меттью Макконахі народився і виріс в Ювалді (штат Техас), а зараз живе в Остіні зі своєю сім'єю. Він також викладає в університеті.

Актор регулярно бере участь у соціальних програмах і проектах. Так, наприкінці березня разом з Кім Кардашьян він провів онлайн-лекції для студентів з декількох американських вузів. Кардашьян обговорила з учнями, раніше отбывшими тюремні терміни, реформу кримінального права. Макконахі був присутній на онлайн-уроці для студентів Техаського університету, які навчаються журналістиці.

Нагадаємо, Кількість заражених коронавірусом SARS-CoV-2, викликає захворювання COVID-19, на території США перевищило 369 тисяч осіб. Понад 11 тисяч осіб померли з початку пандемії. Білий дім прогнозує до чверті мільйона смертей від коронавіруса серед американців.