Відома скрипалька Ванесса Мей виступить за збірну Таїланду на зимовій Олімпіаді

Поділитися
Відома скрипалька Ванесса Мей, яка має підданство Великобританії, отримала дозвіл взяти участь у змаганнях зимової Олімпіади 2014 року в Сочі за збірну Таїланду.
Відома скрипалька Ванесса Мей, яка має підданство Великобританії, отримала дозвіл взяти участь у змаганнях зимової Олімпіади 2014 року в Сочі за збірну Таїланду.Про це у понеділок, 26 липня, повідомляють таїландські ЗМІ. За їхніми даними, Олімпійський комітет Таїланду вже видав дозвіл скрипальці на виступ за збірну. Ванесса Мей збирається брати участь у лижних гонках на Іграх у Сочі. Вона давно захоплюється цим видом спорту. Тепер слово за Міжнародним олімпійським комітетом. Однак, як зазначають ЗМІ, він швидше за все підтримає рішення таїландських спортивних чиновників. Ванесса Мей має підданство Великобританії. Вона народилася у 1978 році в Сінгапурі, її батько - таєць, мати - китаянка. Коли батьки Мей розійшлися, її мати вийшла заміж за британця Грема Ніколсона. У чотирирічному віці дівчинка разом з сім'єю переїхала до Великобританії. Ванесса Мей хотіла виступити за Таїланд ще на Олімпіаді 2002 року, проте тоді влада Таїланду не надала їй такого дозволу. Вони вимагали, щоб скрипалька відмовилася від свого британського паспорта, лише тоді вона б змогла отримати таїландський. Проте пізніше Ванессі Мей зробили виняток, і вона стала власницею двох паспортів. Раніше за всю історію спорту в Таїланді тільки один представник цієї країни брав участь в зимових Олімпійських іграх. Лижник Прават Нагваджара виступав на Іграх-2002 у Солт-Лейк-Сіті і Іграх-2006 у Турині і обидва рази був прапороносцем збірної Таїланду. У 2002 році він взяв участь у трьох гонках, у 2006 році - в одній.

За матеріалами: Bangkok Post, Лента.Ru

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі