Ліга Європи: «Байер» розгромив «Таврію»

Поділитися
© zf.ro
У четвер, 19 серпня, пройшли перші матчі плей-офф Ліги Європи. Сімферопольська «Таврія» розгромно програв леверкузькому «Байеру» з рахунком 3:0.
У четвер, 19 серпня, пройшли перші матчі плей-офф Ліги Європи. Сімферопольська «Таврія» розгромно програв леверкузькому «Байеру» з рахунком 3:0.Підопічні Сергія Пучкова пропустили перший м'яч вже на першій хвилині зустрічі.  Голкіпер сімферопольського клубу Віталій Постранський після розіграшу кутового вибив кулаками м'яч за межі штрафної площі, проте першим на добиванні виявився Михайло Кадлец, який вибив м'яч до сітки воріт «Таврії». До кінця першого тайму команди не створили небезпечних моментів біля воріт один одного. Лише на 45-ій хвилині зустрічі мав шанс відзначитися Ренато Аугусто, але його удар прийшов у перекладину воріт «Таврії». На початку другої половини зустрічі двічі «Байер» міг збільшити перевагу. Після першого тайму вийшов зоряний півзахисник німецької команди Міхаель Баллак, що не реалізував свої моменти.   Його удари на 49-ій і 51-ій хвилинах по черзі заблокували захисники «Таврії» і голкіпер Віталій Постранський. Вже на 54-ій хвилині свій шанс прогавили гравці сімферопольського клубу - удар Лаки Ідахора потрапив у штангу воріт «Байера». Після цього леверкузьці також «пробачили» суперника. Спочатку на 56-ій хвилині Постранський упорався з ударом Траквілли Барнетти з меж штрафний, а потім Штефан Кісслінг з декількох метрів не пробив воріт «Таврії». Проте, «Байер» до кінця зустрічі втілив у голи свою ігрову і територіальну перевагу. На 83-ій хвилині другий м'яч у ворота «Таврії» відправив Михайло Кадлец. А в кінцівці поєдинку Михайло Баллак забив третій м'яч, упевнено реалізувавши пенальті. У відповідь матч між командами пройде 26 серпня в Сімферополі.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі