Мінімальний розмір допомоги по безробіттю підвищено до 665 гривень

Поділитися
Правління Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування на випадок безробіття підвищило мінімальний розмір допомоги по безробіттю. Про це у п'ятницю, 20 серпня, повідомляє прес-служба Міністерства праці та соціальної політики.
Правління Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування на випадок безробіття підвищило мінімальний розмір допомоги по безробіттю. Про це у п'ятницю, 20 серпня, повідомляє прес-служба Міністерства праці та соціальної політики.Згідно з ухваленим рішенням, із 1 вересня мінімальна допомога по безробіттю для застрахованих осіб у фонді складе не менше 665 гривень, із 1 жовтня - не менше 680 гривень, а з 1 грудня - не менше 700 гривень. Раніше вона становила 600 гривень (станом на 1 липня). Для тих безробітних громадян, які не застраховані у фонді, виплати будуть нижчими, проте їх також підвищено із 430 гривень до рівня 480, 490 і 500 гривень відповідно. Нагадаємо, кількість зареєстрованих безробітних в Україні у липні 2010 року скоротилася до 396,8 тисячі осіб, що становить 1,4% населення працездатного віку.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі