Голубченко запевняє, що влада не ініціює підвищення вартості проїзду в маршрутних таксі столиці

Поділитися
Київська влада не ініціює подорожчання проїзду у маршрутних таксі міста. Про це заявив у понеділок, 30 серпня, заступник голови Київської міської державної адміністрації Анатолій Голубченко, повідомляє прес-служба мерії.
Київська влада не ініціює подорожчання проїзду у маршрутних таксі міста. Про це заявив у понеділок, 30 серпня, заступник голови Київської міської державної адміністрації Анатолій Голубченко, повідомляє прес-служба мерії.«Міська влада не ініціює підвищення тарифів на проїзд у маршрутних таксі столиці. Якщо будуть відповідні звернення від приватних перевізників, ми будемо детально вивчати це питання. Але це ще не означає, що їхнє прохання буде задоволено», - сказав Голубченко. Водночас він додав, що комунальне підприємство «Київпастранс» готове у будь-який момент вивести на столичні маршрути необхідну кількість додаткових автобусів і тролейбусів, які забезпечать комфортні перевезення киян та гостей столиці. Нагадаємо, раніше низка ЗМІ повідомляла, що вже у вересні вартість проїзду в столичних маршрутках може зрости до чотирьох гривень. Відзначимо також, раніше повідомлялося, що вартість поїздки у метро підніметься вже з суботи, 28 серпня. Однак поки жетони у підземці продаються за старими цінами - 1,7 гривні. Пізніше з'явилася інформація про подорожчання проїзду з понеділка. Сьогодні ж стало відомо, що подорожчання проїзду в київському метро відкладається на декілька днів. Саме повідомлення про подорожчання київського метро розміщено на сайті КМДА. Розпорядження набере чинності з моменту офіційного оприлюднення в засобах масової інформації. При цьому вартість проїзду в київських автобусах, трамваях, тролейбусах і фунікулері залишається незмінною - 1,5 гривні за одну поїздку.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі