Бродський буде просити відставки голови Держкомзему

Поділитися
Державний комітет України із земельних ресурсів не йде на контакт із Державним комітетом України з питань регуляторної політики та підприємництва, не надає інформацію і не відповідає на запити. Про це заявляє голова Держкомпідприємництва Михайло Бродський.
Державний комітет України із земельних ресурсів не йде на контакт із Державним комітетом України з питань регуляторної політики та підприємництва, не надає інформацію і не відповідає на запити. Про це заявляє голова Держкомпідприємництва Михайло Бродський.Як повідомили у прес-службі комітету, Бродський заявляє, що ситуація з ліцензуванням у земельній сфері вимагає швидкого рішення, оскільки існує загроза знищення підприємництва у цій сфері. "За такі дії Держкомзему особисту відповідальність несе його голова Олег Кулініч, тому на зустрічі з Президентом України 20 вересня я буду ставити питання його відставки", - заявив голова Бродський. У комітеті зазначають, що на зустрічі з Бродським підприємці неодноразово скаржилися на складність отримання ліцензій у Держкомземі і необгрунтоване затягування з їх видачею. "Президент поставив чітке завдання: провести максимальну дерегуляцію бізнесу в Україні і при цьому посилити відповідальність чиновників за невиконання законів. Тому сьогоднішнє завдання комітету - зменшити у рази кількість ліцензій та дозволів, що видаються", - сказав Бродський. Раніше Держкомпідприємництво ініціювало скорочення кількості ліцензованих видів робіт і діяльності в усіх напрямках. Однак міністерства і відомства неодноразово демонстрували небажання відмовлятися від необгрунтовано роздутого ліцензування.

За матеріалами ЛIГАБiзнесIнформ

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі