Напередодні професійного свята працівників нафтогазової галузі їх привітали члени Кабміну

Поділитися
Напередодні професійного свята працівників нафтогазової галузі, який відзначається в найближчу неділю, їх привітали представники Кабінету міністрів.
Напередодні професійного свята працівників нафтогазової галузі, який відзначається в найближчу неділю, їх привітали представники Кабінету міністрів.У п'ятницю, 10 вересня, урочистий концерт для співробітників даного сектора відбувся в Палаці України в Києві. На ньому були присутні представники Кабміну – глава Мінпаленерго Юрій Бойко і перший віце-прем'єр Андрій Клюєв. Останній зачитав   працівникам нафтогазової галузі поздоровлення від президента України Віктора Януковича, який не прибув на захід, хоча на  його присутність  очікували. Юрій Бойко напередодні свята також привітав працівників галузі. Від зазначив, що нафтогазова промисловість як складова частина паливно-енергетичного комплексу держави була і продовжує залишатися стратегічно важливим чинником національної безпеки України. За словами Бойка, від її успішної роботи залежить вирішення економічних і соціальних питань у державі. «Результати роботи галузі  в першому півріччі 2010 року дозволяють констатувати, що ситуація стабілізувалася, зупинено спад виробництва, розпочато системні реформи на ринку газу і відновлена співпраця з іноземними партнерами», - сказав він. За словами Бойка, розпочаті урядом реформи нафтогазового комплексу покликані забезпечити стабільну роботу підприємств, залучити необхідні інвестиції в його розвиток. День працівників нафтової, газової і нафтопереробної промисловості традиційно відзначається в Україні в другу неділю вересня.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі