З виділеного Світовим банком Україні кредиту на модернізацію ЖКГ за два роки освоєно лише 5%

ZN.UA Ексклюзив
Поділитися
З виділеного Україні в 2008 році Світовим банком кредиту в розмірі 140 мільйонів доларів на модернізацію житлово-комунального господарства на даний момент освоєно лише 5%. Про це в четвер, 16 вересня, повідомив заступник міністра з питань ЖКГ Віталій Шаповеленко на німецько-українському форумі з питань енергетики.
З виділеного Україні в 2008 році Світовим банком кредиту в розмірі 140 мільйонів доларів на модернізацію житлово-комунального господарства на даний момент освоєно лише 5%. Про це  в четвер, 16 вересня, повідомив заступник міністра з питань ЖКГ Віталій Шаповеленко на німецько-українському форумі з питань енергетики.За його словами, що решта 95% коштів залишилися неторкнутими і готові до освоєння. Нагадаємо, Світовий банк в 2008 році виділив Україні кредит у розмірі 140 мільйонів доларів у рамках реалізації проекту «Розвиток міської інфраструктури». Передбачалося, що близько 622 мільйонів доларів підуть на реформу ЖКГ в Одесі, Донецьку, Чернігові і Івано-Франківську, кошти, що залишилися, повинні були розділити між 30 невеликими містами.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі