Янукович і Медвєдєв взяли участь в автопробігу

Поділитися
Президенти України Віктор Янукович і Російської Федерації Дмитро Медвєдєв прибули у п'ятницю, 17 вересня, до міста Глухів Сумської області, де вони покладуть квіти до пам'ятника воїнам, загиблим у Великій Вітчизняній війні, а також візьмуть участь у богослужінні в Свято-Преображенському соборі і нараді з питань прикордонного співробітництва України та Росії.
Президенти України Віктор Янукович і Російської Федерації Дмитро Медвєдєв прибули у п'ятницю, 17 вересня, до міста Глухів Сумської області, де вони покладуть квіти до пам'ятника воїнам, загиблим у Великій Вітчизняній війні, а також візьмуть участь у богослужінні в Свято-Преображенському соборі і нараді з питань прикордонного співробітництва України та Росії.На в'їзді до Глухова уздовж автотраси були вишикувані шеренги школярів, вони тримають українські та російські прапорці. Також учасників автопробігу на чолі з президентами України і Росії вітають численні жителі міста. На площі перед пам'ятником воїнам-визволителям перед приїздом президентів двірники в екстреному порядку прибирають пил з асфальту. На площі виставлені ретро-автомобілі, які оглянуть президенти. Віктор Янукович і Дмитро Медвєдєв поспілкувалися в населеному пункті Хомутівка з учасниками Міжнародного автопробігу, присвяченого 100-річчю першого автопробігу Санкт-Петербург - Москва - Київ. Учасники автопробігу вручили головам держав предмети зодягу, зокрема, куртки, а також пам'ятні сувеніри у вигляді торпеди автомобіля «Перемога». Вони також розповіли президентам історію автопробігу, і про те, яким був їхній шлях від Санкт-Петербурга до Хомутівки. Юні інспектори ДАІ нагадали Віктору Януковичу та Дмитру Медвєдєву правила дорожнього руху і подарували їм буклети з корисними порадами для водіїв. Після цього глави держав на двох автомобілях «Перемога» вирушили на чолі автоколони з населеного пункту Хомутівка до м. Глухів Сумської області. У Глухові президенти відвідають Спасо-Преображенський Собор, візьмуть участь у церемонії покладання вінків до меморіалу воїнам, загиблим в роки Великої Вітчизняної війни, поспілкуються з журналістами та оглянуть сучасні та ретроавтомобілі.

За матеріалами Інтерфакс-Україна, Офіційного сайту президента.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі