Збірна України дізналася суперника на Кубку Девіса

Поділитися
У середу, 22 вересня, у Бельгії відбулося жеребкування матчів Кубка Девіса-2011. За його результатами, збірна України, яка виступає у Першій групі Євро-Африканської зони, у матчі першого раунду буде приймати команду Голландії.
У середу, 22 вересня, у Бельгії відбулося жеребкування матчів Кубку Девіса-2011. За його результатами, збірна України, яка виступає у Першій групі Євро-Африканської зони, у матчі першого раунду буде приймати команду Голландії.Поєдинки пройдуть 4-6 березня 2011 року. Варто відзначити, що збірні України і Голландії зіграють між собою вперше. У разі перемоги українці отримають право зіграти за місце у плей-офф світової групи з командою ПАР. Лідерами голландського тенісу на сьогоднішній день є Тімо де-Баккер (46-й у рейтингу АТР) і Робін Хасе (67-й). Кращими серед українців у цей час є: Сергій Стаховський (на фото), що займає 32-е місце у світовій класифікації, і Олександр Долгополов (48-й). З повними результатами жеребкування матчів Кубку Девіса-2011 можна ознайомитися тут. Варто відзначити, що у фіналі нинішнього розіграшу турніру зустрінуться збірні Франції і Сербії. Найсильнішого вони визначать 3-5 грудня.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі