Мішель Платіні визнав, що в України могли відібрати Євро-2012

Поділитися
Президент УЄФА француз Мішель Платіні заявив, що в України могли відібрати право на спільне з Польщею проведення Чемпіонату Європи у 2012 році. Таке зізнання він зробив в інтерв'ю телеканалу «Інтер», яке вийшло в ефір у неділю, 10 жовтня.
Президент УЄФА француз Мішель Платіні заявив, що в України могли відібрати право на спільне з Польщею проведення Чемпіонату Європи у 2012 році. Таке зізнання він зробив в інтерв'ю телеканалу «Інтер», яке вийшло в ефір у неділю, 10 жовтня."Якщо зізнатися, в якийсь момент виникали подібні думки. Ми почали сумніватися в Україні. Але тоді Києву вдалося нас переконати, що ви будете навчені. Процес підготовки почався пізніше, ніж було потрібно. Але зараз ми вже впевнені, що Україна встигне вчасно. Чемпіонат - це шанс дати поштовх розвитку країни, її економічного сектору. Це шанс для українців ще більше показати себе всьому світу з позитивного боку", - розповів Мішель Платіні. При цьому відзначив, що в України ще не все готово для проведення Євро-2012. «Але я думаю, що все буде добре. Вже зроблено багато роботи. Звичайно, слід було б, щоб процес підготовки України до Євро відбувався швидше. Але ми думаємо, що ви встигнете», - підкреслив президент УЄФА. При цьому він зазначив, що проблеми України в підготовці до континентальної першості необхідно розглядати в комплексі. «Це не проблема якогось окремо взятого стадіону, аеропорту або організації конкретного матчу. Окремо це все просто. Проблему треба розглядати в комплексі! Наприклад, у Польщі та України є міста, до яких щодня прилітають всього по 15 літаків. А у 2012-му потрібно буде приймати по 50. Але ми залучили до роботи багатьох експертів, і вони допоможуть вам все організувати», - зазначив Мішель Платіні. Нагадаємо, поєдинки Чемпіонату Європи, які пройдуть у період із 8 червня по 1 липня, прийматимуть вісім міст. В Україні - Київ, Донецьк, Харків і Львів, а в Польщі - Варшава, Вроцлав, Гданськ і Познань. Востаннє у фінальному турнірі гратимуть 16 збірних. Починаючи з Євро-2016 у Франції, число учасників збільшиться до 24 команд. Як вже повідомлялося, матч-відкриття турніру пройде у Варшаві, а фінал - у Києві.

За матеріалами: «Подробности»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі