МВС розглядає версію теракту в Кіровограді 22 жовтня

ZN.UA Ексклюзив
Поділитися
© Haruyoshi Yamaguchi / Bloomberg
Міністерство внутрішніх справ України не виключає, що вибухи, які прогриміли 22 жовтня у Кіровограді, напередодні візиту президента Віктора Януковича, були наслідком теракту. Як повідомили у МВС «Дзеркалу тижня», за всіма трьома інцидентами було порушено одну кримінальну справу.
Міністерство внутрішніх справ України не виключає, що вибухи, які прогриміли 22 жовтня у Кіровограді, напередодні візиту президента Віктора Януковича, були наслідком теракту. Як повідомили у МВС «Дзеркалу тижня», за всіма трьома інцидентами було порушено одну кримінальну справу.Кримінальну справу розслідує не тільки УМВС у Кіровоградській області, але й інші обласні управління міліції. Згідно з попередніми висновками правоохоронних органів, всі три вибухи здійснила одна група людей. Джерела «Дзеркала тижня» відзначають, що найменш вірогідною розглядається причетність до події криміналітету. При цьому не виключається можливість того, що до вибухів причетні опозиційні сили, скривджені владою підприємці, або група осіб, яка мала вплив на місцевий осередок Партії регіонів, але втратила його. Окрім того, не виключається можливість організації вибухів колишніми співробітниками правоохоронних органів. Нагадаємо, у ніч на 22 жовтня, напередодні візиту до Кіровограда Януковича, у місті прогриміли три вибухи: біля будівель прокуратури, суду та міського управління міліції.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі