КПУ після підведення підсумків виборів може вийти зі складу більшості

Поділитися
Парламентська фракція Комуністичної партії України (КПУ) визначиться з можливим виходом зі складу більшості після підбиття підсумків виборів. Про це в середу, 3 листопада, заявив лідер КПУ Петро Симоненко.

Парламентська фракція Комуністичної партії України (КПУ) визначиться з можливим виходом зі складу більшості після підбиття підсумків виборів. Про це у середу, 3 листопада, заявив лідер КПУ Петро Симоненко.

«Головне завдання зараз - відстояти результати виборів, а також навести порядок. І тільки після цього ми будемо визначатися і думати, що буде далі в рамках співпраці з іншими політичними силами, як у парламенті, так і в місцевих органах влади», - сказав він.

Нагадаємо, народний депутат від КПУ, кандидат на посаду мера Луганська Спиридон Кілінкаров заявляв, що КПУ не визнає результати виборів навіть у разі своєї перемоги.

«Такої кількості зухвалих і відвертих фальсифікацій ще не було», - заявив Кілінкаров.

За даними кандидата в депутати Луганської міськради Володимира Медяника, спостерігачами від КПУ складено близько 2 тисяч протоколів про порушення.

За даними трьох екзит-полів на виборах мера Луганська лідирують два кандидати - нинішній мер, кандидат від Партії регіонів Сергій Кравченко і представник КПУ Спиридон Кілінкаров.

Вчора члени виборчкому Криму від КПУ вимагали перерахунку бюлетенів із голосування за кандидатів у депутати парламенту АРК. За їхніми словами, на півострові відбувалася масова фальсифікація за допомогою «каруселей», вкидання фальшивих бюлетенів і погроз.

2 листопада, народний депутат від КПУ Ігор Алєксєєв заявив, що комуністи «готові до переговорів щодо формування політичної більшості у радах всіх рівнів».

За матеріалами РБК-Україна

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі