«Свобода» вимагає заарештувати голів виборчкомів у Київській області та звільнити Присяжнюка

Поділитися
Всеукраїнське об'єднання «Свобода» заявляє про тотальну фальсифікацію результатів голосування 31 жовтня 2010 року у Київській області та вимагає негайно заарештувати голів Переяслав-Хмельницької міської та районної виборчої комісій та Білоцерківської міської виборчої комісії. Про це заявив заступник голови Всеукраїнського об'єднання «Свобода» Андрій Мохник під час прес-конференції щодо фальсифікації виборів, повідомляє прес-служба партії.
Всеукраїнське об'єднання «Свобода» заявляє про тотальну фальсифікацію результатів голосування 31 жовтня 2010 року у Київській області та вимагає негайно заарештувати голів Переяслав-Хмельницької міської та районної виборчої комісій та Білоцерківської міської виборчої комісії. Про це заявив заступник голови Всеукраїнського об'єднання «Свобода» Андрій Мохник під час прес-конференції щодо фальсифікації виборів, повідомляє прес-служба партії.«Свобода» також вимагає звільнити голову Київської обласної державної адміністрації Анатолія Присяжнюка за незабезпечення конституційного права громадян на вільне волевиявлення та чесний підрахунок голосів. Партія нагадує, що згідно з результатами екзот-полу, проведеного компанією GfK, «Свобода» у Київській області отримала результат у межах 7,6% голосів. На тих виборчих дільницях, де «Свобода» змогла забезпечити представництво в ДВК, результати голосування відповідають цьому результатові. Більше того, на переважній більшості таких дільниць по всій області цей результат є вищим за дані екзит-полу, підкреслюють у партії. Проте у тих комісіях, де «Свобода» не була представлена, результати голосування в десятки разів відрізняються від результатів екзит-полу та результатів голосування на сусідніх дільницях, де «Свобода» мала своїх представників. «Свобода» вимагає перерахунку голосів по всіх дільницях Київської області та домагатиметься притягнення до кримінальної відповідальності всіх фальсифікаторів виборів», - заявив Мохник.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі