Керівник «Укрспирту» Сухоносов може бути звільнений після 15 листопада

ZN.UA Ексклюзив
Поділитися
Керівник «Укрспирту» Ігор Сухоносов може бути звільнений із займаної посади після 15 листопада. Про це в коментарі «Дзеркалу тижня» заявив міністр аграрної політики Микола Присяжнюк.
Керівник «Укрспирту» Ігор Сухоносов може бути звільнений із займаної посади після 15 листопада. Про це в коментарі «Дзеркалу тижня» заявив міністр аграрної політики Микола Присяжнюк. «Я встановив для керівника «Укрспирту» Ігоря Сухоносова термін - до 15 листопада надати програму погашення боргів із зарплати, підвищення ефективності роботи і реформування галузі. В іншому випадку він буде знятий з посади. У питанні оптимізації господарської діяльності для мене немає ані своїх, ані чужих, ані близьких. Не виключаю, що і сам подам у відставку, якщо завдання керівництва країни щодо наведення порядку і наповнення бюджету не будуть виконані», - заявив міністр. Він зазначив, що «ситуація з «Укрспиртом» вимагає комплексних рішень». «70% заборгованості із зарплати на державних підприємствах, які належать до сфери управління Мінагрополітики, припадає на «Укрспирт». Оборот «лівого» спирту в країні як і раніше зберігається в значних обсягах. Безумовно, така ситуація абсолютно нетерпимою», - підкреслив Присяжнюк. Глава відомства висловив упевненість, що «для проведення реформи нам необхідно спочатку навести порядок і відновити керованість галузі». «Ми повинні вичистити кліщів, які вчепились у спиртову галузь. Тому реорганізація - тільки перший крок реформи, який повинен ліквідувати форми роботи, які невигідні державі», - сказав Присяжнюк. Детальніше читайте у статті Юрія Бутусова «Міністр АПК Присяжнюк: «Спиртову галузь врятує лише приватизація» у свіжому номері «ДТ».
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі