На Гаїті кількість жертв епідемії холери досягла 800 осіб

Поділитися
Число загиблих від епідемії холери на Гаїті досягло 800 людей. Всього на сьогоднішній день зареєстровано 11 тисяч 100 хворих, при цьому, багато хто з них - жителі столиці країни - Порт-о-Пренса. В одному із найбільших районів міста Сіте-Солей було зареєстровано 115 інфікованих, є і перші летальні результати.
Число загиблих від епідемії холери на Гаїті досягло 800 людей. Всього на сьогоднішній день зареєстровано 11 тисяч 100 хворих, при цьому, багато хто з них - жителі столиці країни - Порт-о-Пренса. В одному із найбільших районів міста Сіте-Солей було зареєстровано 115 інфікованих, є і перші летальні результати.У столиці країни, Порт-о-Пренсі поки зафіксовано десять випадків смерті від холери. Влада Гаїті побоюється, що в цьому місті почнеться масова загибель людей від холери, оскільки зараз там розташовано безліч таборів для тих, хто позбувся даху над головою внаслідок руйнівного землетрусу, який стався на Гаїті в січні цього року. Тоді стихія забрала життя більше 222 тисяч осіб. Нагадаємо, 22 листопада на Гаїті було зафіксовано спалах Холери. Медичні служби констатують, що поширенню інфекційних захворювань сприяє та обставина, що безліч гаїтян, які залишилися без даху над головою після землетрусу, живуть у таборах в умовах антисанітарії, і майже не маючи доступу до чистої води. Потужний землетрус стався на Гаїті в січні 2010 року. У результаті загинули 250 тисяч людей, ще 1,2 мільйона - позбулися своїх будинків.

За матеріалами РБК-Украина

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі