Каблучку дружини Мейдоффа продали на аукціоні за 550 тисяч доларів

Поділитися
Каблучка з великим діамантом, що належала дружині фінансиста Бернарда Мейдоффа, була продана на аукціоні за 550 тисяч доларів і стала найдорожчим лотом торгів.
Каблучка з великим діамантом, що належала дружині фінансиста Бернарда Мейдоффа, була продана на аукціоні за 550 тисяч доларів і стала найдорожчим лотом торгів.Діамантові сережки Рут Медофф пішли з молотка за 137 тисяч доларів і стали другим за ціною лотом торгів. Остаточна ціна багатьох лотів виявилася вищою за попередню оцінку. Так, десять пар поношених черевик Мейдоффа, оцінені у 250 доларів, були продані за 900 доларів, а ціна рояля, зібраного у 1917 році, перевищила естімейт у шість разів і склала 42 тисячі доларів. Тим не менше, ліжко початку XIX століття з балдахіном, яке було оцінено в суму 8-11,4 тисячі доларів, купили всього за 2,25 тисячі. Це останній із нью-йоркських розпродажів предметів, що були конфісковані у Мейдоффа після арешту в 2008 році. На торги виставили все, що знаходилося у квартирі фінансиста на Манхеттені і в літньому будинку на Лонг-Айленді. Організатори аукціону, Gaston&Sheehan, сподіваються виручити не менше 1,2 мільйона доларів. Кошти від продажу речей Мейдоффа підуть на компенсації постраждалим від його фінансової піраміди. Всього від його діяльності постраждали більше 15 тисяч осіб, їхні втрати становлять, за різними оцінками, від 13 до 50 мільярдів доларів. Фінансова піраміда Медоффа стала найбільшою в історії США. Сам Мейдофф у червні 2009 року був засуджений до 150 років в'язниці за відмивання грошей, неправдиві свідчення та шахрайство. Він відбуває покарання у в'язниці «Батнер» у Північній Кароліні.

За матеріалами LENTA.RU

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі