Mail.ru може купити частку в Twitter

Поділитися
Сервіс мікроблогів Twitter.com - один з активів, інвестиції в які розглядає російський інтернет-холдинг Mail.ru Group (раніше - Digital Sky Technologies, DST Global). Про це повідомив гендиректор холдингу Юрій Мільнер в інтерв'ю виданню Barron's на конференції у Сан-Франциско.
Сервіс мікроблогів Twitter.com - один з активів, інвестиції в які розглядає російський інтернет-холдинг Mail.ru Group (раніше - Digital Sky Technologies, DST Global). Про це повідомив гендиректор холдингу Юрій Мільнер в інтерв'ю виданню Barron's на конференції у Сан-Франциско.Зазвичай Mail.ru Group інвестує у проекти на пізній стадії реалізації, що оцінюються більш ніж у мільярд доларів, пояснив він. За словами Мільнера, у світі близько 25-30 таких компаній, всі вони добре відомі, і Twitter входить до їх числа. Від подальших коментарів Мільнер відмовився. На початку листопада належить Wall Street Journal видання AllThingsDigital повідомило, що Twitter збирається залучити $200 млн зовнішніх інвестицій. Інвестором може стати Mail.ru Group, припустило видання. Зараз у Twitter більше 175 млн зареєстрованих користувачів. Згідно з SharesPost Inc., майданчиком для угод з акціями непублічних компаній, капіталізація Twitter оцінюється в районі $3,36 млрд.

За матеріалами: Ведомости.ру

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі