Порушено кримінальну справу за фактом пошкодження гранітної плитки при встановленні наметів на Майдані

Поділитися
© ZN.UA
Міліція порушила кримінальну справу за фактом пошкодження гранітної плитки під час несанкціонованого встановлення наметів на Майдані Незалежності у Києві підприємцями, які протестували проти Податкового кодексу.
Міліція порушила кримінальну справу за фактом пошкодження гранітної плитки під час несанкціонованого встановлення наметів на Майдані Незалежності у Києві підприємцями, які протестували проти Податкового кодексу.Про це у понеділок, 6 грудня, повідомляє Центр громадських зв'язків ГУ МВС України у місті Києві. У ЦГЗ зазначили, що справу порушено за статтею 194 (навмисне пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Працівники комунального підприємства «Київблагоустрій» підраховують збитки. Згідно з попередніми даними, вони складають щонайменше 200 тисяч гривень. У рамках розслідування кримінальної справи сьогодні в якості свідка для надання пояснень викликали на допит генерального координатора зазначеної акції протесту Олександра Данилюка, йдеться у повідомленні. Раніше повідомлялося, що Данилюк у своєму блозі написав, що його в понеділок викликають на допит до Управління по боротьбі з організованою злочинністю ГУ МВС у Києві.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі