Кожара зізнався, що ділився таємницями з послами США

Поділитися
© 062.ua
Народний депутат від фракції Партії регіонів, заступник голови парламентського Комітету з питань закордонних справ Леонід Кожара в ексклюзивному коментарі ЛІГАБізнесІнформ заявив, що ходив «на сповідь» до посольства США.

Народний депутат від фракції Партії регіонів, заступник голови парламентського Комітету з питань закордонних справ Леонід Кожара в ексклюзивному коментарі ЛІГАБізнесІнформ заявив, що ходив «на сповідь» до посольства США.

«Багато поколінь наших політиків ходили на сповідь до американських послів, сподіваючись на те, що це буде позитивно оцінено у Вашингтоні. І я теж ходив, починаючи від зустрічей з першим послом США в Україні і закінчуючи останнім», - підкреслив Кожара.

«Я всіх американських послів знаю, з усіма в мене дуже хороші та дружні відносини. Багатьох я знаю ще з часів роботи в посольстві у США », - наголосив нардеп-регіонал.

За його словами, під час зустрічей йому часто доводилося розмовляти на відверті теми з послами США. «Але я достатньо підготовлений дипломат, щоб не боятися того, що якась інформація може спливти. У мене є гарна підготовка, аби нормально на це дивитися», - резюмував Кожара.

Нагадаємо, 29 листопада сайт Wikileaks оприлюднив таємні документи уряду США, що стосуються повідомлень , які американські посольства по всьому світу відправляли до Вашингтона. Згідно з повідомленнями преси, обсяг опублікованих матеріалів набагато більший, ніж сумарний розмір раніше викладеної інформації про Афганістан й Ірак.

У той же час влада Швеції видала міжнародний ордер на арешт Ессанджа за звинуваченням у згвалтуванні і сексуальному розбещенні. Сам Ессандж всі звинувачення заперечує.

У публікаціях Wikileaks, серед інших, йдеться про те, що екс-глава МВС Юрій Луценко отримав наказ заарештувати соратників Юлії Тимошенко Олександра Турчинова та Андрія Кожем'якіна за те, що вони намагалися приховати зв'язок Тимошенко з кримінальним бізнесменом Семеном Могилевичем. Про це колишній міністр розповів послу США в Україні.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі