У Криму туристів будуть відслідковувати за мобільними

Поділитися
Міністр курортів і туризму АР Крим Олександр Лієв під час прес-конференції у Києві повідомив, що сьогодні підрахунок туристів заснований на пассажиропотоках, але для більш точної інформації кількість приїжджих будуть відстежувати за допомогою мобільних операторів.
Міністр курортів і туризму АР Крим Олександр Лієв під час прес-конференції у Києві повідомив, що сьогодні підрахунок туристів заснований на пассажиропотоках, але для більш точної інформації кількість приїжджих будуть відстежувати за допомогою мобільних операторів.Міністр заявив, що в основному, відпочиваючі прибувають на поїздах - 80%, на особистих автомобілях - 11%, громадським транспортом користуються 6%, і лише 3% - авіаційним. За словами міністра, подібна методика підрахунку потребує доопрацювання. «Це неточний спосіб. Ми плануємо вести облік туристів за допомогою операторів мобільного зв'язку. Ми вже вийшли на найбільших операторів, що працюють в Криму, щоб використовувати їхню інформацію для більш точного визначення потоків. Це дасть можливість не тільки визначити, скільки туристів в ту чи іншу хвилину знаходиться на території Криму, але і сегментувати їх за тим, звідки вони прибули, по активності їхнього пересування», - пояснив Лієв. Окрім цього буде введена методика підрахунків за основними групами товарів споживання. «Це підакцизні товари. Хліб, у тому числі. У Радянському союзі розрахунок по хлібу був єдиним способом розрахунку». За допомогою таких методів влада сподівається розбити приїжджих за групами платоспроможності. Лієв підкреслив, що основним завданням вдосконалення методик підрахунку є збільшення надходжень до бюджету на 50%.

За матеріалами Росбалт

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі