Ліга чемпіонів: «Шахтар» виграє в «Браги» й забезпечує собі вихід у фінальну частину з першої позиції

Поділитися
У середу, 8 грудня, відбулися матчі другого дня шостого туру групового етапу Ліги чемпіонів. Донецький «Шахтар» впевнено на своєму полі обіграв португальську «Брагу» з рахунком 2:0. Таким чином, уперше в історії клубу гірники попадають у плей-офф турніру, та ще й з першої позиції.
У середу, 8 грудня, відбулися матчі другого дня шостого туру групового етапу Ліги чемпіонів. Донецький «Шахтар» впевнено на своєму полі обіграв португальську «Брагу» з рахунком 2:0. Таким чином, уперше в історії клубу гірники потрапляють у плей-офф турніру, та ще й з першої позиції. Цей матч мав принциповий характер для обох команд. Щоправда, завдання перед клубами стояли різні. Гірникам потрібно не програти, а «Брага» повинна була вигравати з різницею в чотири м'ячі. Уже з перших хвилин матчу стало зрозуміло, що «Бразі» буде вкрай складно виконати поставлене на матч завдання. Зате «Шахтар» має всі шанси реалізувати своє. Перший момент гірники мали на 21-й хвилині. Після серії помилок оборони португальської команди Вілліан, замикаючи простріл Дугласа Кости, примудрився відправити м'яч високо-високо, хоча позиція у нього була абсолютно гольова. Перед свистком на перерву, на 45-й хвилині, свій гольовий момент не використала «Брага». Навіс у штрафну «Шахтаря» ледь не приносить їй гольовий момент, оскільки після гри на виході Андрія П'ятова м'яч ледь не відправляють у ворота. Після перерви гра «перейшла» повністю в руки гірників. Вони володіли ініціативою й їхня гра рясніла небезпечними моментами, щоправда, реалізувати їх удалося лише під кінець зустрічі. На 78-й хвилині Разван Рац сильно вдарив здалеку і зумів точно відправити м’яч у дальній кут. Голкіпер гостей нічого не зміг зробити. А на 83-й хвилині Разван Рац віддав гольову передачу на Луїса Адріано, який без вагань відправив м'яч у порожні ворота! Щоправда, цей гол, судячи з усього, викличе масу обговорень, оскільки Алекс Тейшейра був у офсайді, який складно назвати пасивним - він заважав голкіперу «Браги». Як би там не було, фінальний свисток арбітра зафіксував на табло рахунок 2:0 на користь підопічних Мірчі Луческу.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі