Грищенко: ЄС повинен дати більше грошей на "Східне партнерство"

Поділитися
Обсяги фінансових ресурсів, які виділяються Євросоюзом на потреби "Східного партнерства", мають бути збільшені. Таку думку озвучив український міністр закордонних справ Костянтин Грищенко в Брюсселі під час зустрічі міністрів закордонних справ країн ЄС та країн-партнерів ініціативи "Східне партнерство".

Обсяги фінансових ресурсів, які виділяються Євросоюзом на потреби "Східного партнерства", мають бути збільшені. Таку думку озвучив український міністр закордонних справ Костянтин Грищенко в Брюсселі під час зустрічі міністрів закордонних справ країн ЄС та країн-партнерів ініціативи "Східне партнерство".

За словами Грищенка, це необхідно для того, щоб ця ініціатива перетворилася на дієвий інструмент підтримки внутрішніх реформ у країнах-партнерах, у тому числі і в Україні.

Він також наголосив на необхідності подальшого амбітного розвитку "Східного партнерства", що підвищило б привабливість ініціативи для всіх країн-партнерів.

Оцінюючи прогрес, досягнутий у реалізації "Східного партнерства", учасники дискусії відзначили провідну роль, яку успішно відіграє Україна в цьому процесі.

Зокрема, в контексті переговорного процесу щодо Угоди про асоціацію, просування в напрямку безвізового режиму та поглиблення енергетичної інтеграції з ЄС.

За матеріалами прес-служби МЗС України

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі