Повінь на Закарпатті наблизилася до рекордних позначок

Поділитися
Повінь 7-10 грудня в Закарпатській області за рівнями підвищення води наблизилася до історичної повені 2001 року, а рівень у річці Боржава став вищим, ніж за попередні 12 років. Про це повідомили в прес-центрі Закарпатської облдержадміністрації.
Повінь 7-10 грудня в Закарпатській області за рівнями підвищення води наблизилася до історичної повені 2001 року, а рівень у річці Боржава став вищим, ніж за попередні 12 років. Про це повідомили в прес-центрі Закарпатської облдержадміністрації. Згідно з попередніми даними, збитки від стихійного лиха сягають 61 мільйона гривень, і переважно це сума збитків, яких завдала стихія інфраструктурі області . Як ідеться у повідомленні, такі цифри були озвучені в понеділок, 13 грудня, під час позачергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням першого заступника голови Закарпатської ОДА Івана Бушка. Повінь у Закарпатті отримала офіційний статус надзвичайної ситуації природного характеру регіонального рівня. За попередніми підрахунками, водному господарству області завдано збитків на суму понад 10 мільйонів гривень. Втрати Закарпатського облавтодору такі: пошкоджено 4,2 км доріг, 42,6 км водовідвідних каналів, 38,9 км дорожнього полотна. Серед доріг державного значення найбільше постраждала траса «Мукачево - Рогатин - Львів». Попередні збитки галузі сягають понад 16 мільйонів гривень.

За матеріалами УНИАН

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі