Тимошенко вважає «автомобільну справу» абсурдною

Поділитися
© serc.carleton.edu
Лідер Всеукраїнського об'єднання «Батьківщина» Юлія Тимошенко називає абсурдною кримінальну справу про незаконну закупівлю 1000 автомобілів «Швидкої допомоги», яку порушила Генеральна прокуратура України.
Лідер Всеукраїнського об'єднання «Батьківщина» Юлія Тимошенко називає абсурдною кримінальну справу про незаконну закупівлю 1000 автомобілів «Швидкої допомоги», яку порушила Генеральна прокуратура України.«Це продовження тих самих дій. Їх мета - на фоні їхнього ставлення до країни, розуміючи, що люди їм вже не довіряють просто не пустити мене особисто до будь-яких виборів. Це їхнє завдання і їхня мета, і саме тому те, що вони заявляють про якісь нові кримінальні справи - це такі ж справи, як і кримінальна справа за виплату пенсій. Нічого іншого вони мені інкримінувати не можуть. Все це виглядає абсурдно, ганебно і для країни дуже ризиковано», - сказала Тимошенко у п'ятницю журналістам перед допитом у Головному слідчому управлінні Генпрокуратури про нецільове використання коштів Кіотського протоколу. Тимошенко також заявила, що вона хоче подарувати президентові України Віктору Януковичу підручник, який називається "Судебный отчет по делу антисоветского правотроцкистского блока". "Я хочу передати Віктору Федоровичу, що якщо він вже взявся за репресії...так хоч би народ не смішив і не садив екс-прем'єр-міністра за пенсії, а вже б почитав...Тут чітко розписано, як робити репресії. Це розвідка на користь інших країн, шпигунство - це якось солдініше звучить, ніж виплата пенсій людям в кризу". Тимошенко зазначила, що вона хоче подарувати цей «посібник» Януковичу «для того, щоб він хоч щось навчився робити в своєму житті, хоча б репресії». Також, екс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко заявляє, що в Генеральній прокуратурі України, де вона перебувала у п'ятницю на допиті, їй висунули додаткове звинувачення у розтраті 960 тисяч гривень за конвертацію «екологічних коштів», отриманих за Кіотським протоколом, які перебували на рахунку Держказначейства. «Єдине, що додатково мені пред'явили - збитків державі 960 тисяч гривень. Це ті комісійні гроші, які сплатив уряд Національному банку за конвертацію євро, які лежали на казначейському рахунку держави», - сказала Тимошенко журналістам після виходу з будівлі Генпрокуратури. Нагадаємо, екс-прем'єрові України Юлії Тимошенко Генеральна прокуратура інкримінує два епізоди нецільового використання коштів, виділених в рамках Кіотського протоколу, на 180 і 200 мільйонів євро.

За матеріалами Інтерфакс-Україна

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі