«Фокстрот» звинуватив Microsoft у перешкоджанні розповсюдженню консолей Xbox

Поділитися
Компанія «Фокстрот» спростовує претензії з боку компанії Microsoft у продажу неліцензійних ігор для консолі Xbox, стверджуючи ,що вони не відповідають дійсності. Про це повідомляє прес-служба компанії.

Компанія «Фокстрот» спростовує претензії з боку компанії Microsoft у продажу неліцензійних ігор для консолі Xbox, стверджуючи ,що вони не відповідають дійсності. Про це повідомляє прес-служба компанії.

«З усього списку, який Microsoft вважає піратським, у наших магазинах не представлено жодної позиції. Саме компанія Microsoft перешкоджає поширенню як ліцензійного програмного забезпечення, так і ігрових консолей Xbox, не бажаючи продавати їх в Україні офіційно», - відзначають у компанії.

Начальник відділу цифрової та IT-техніки Валерій Остапенко вважає, що офіційна відсутність даних консолей на українському ринку - втрачена можливість з боку Microsoft. «Наша компанія зацікавлена в розвитку офіційного бізнесу приставок Xbox і програмного забезпечення до даних консолей на українському ринку, про що неодноразово заявляла на низці спільних зустрічей, у тому числі за участю офіційних осіб з європейського офісу компанії. Ми вважаємо відсутність офіційних поставок втраченою можливістю, як для нашої компанії, так і для ринку в цілому», - зазначив він.

«З огляду на поточні позиції Xbox в Україні (22% загального ринку ігрових консолей і близько 37% у сегменті home-консолей, згідно з даними GfK Ukraine), незрозуміло, чому Microsoft так довго думає, гальмує розвиток консолей в Україні», - вважають у компанії.

Нагадаємо, 27 грудня компанія «Microsoft Україна» направила у великі роздрібні мережі лист із вимогою припинити торгівлю дисками з неліцензійними іграми для приставки Xbox. Зокрема, лист було направлено у магазини Comfy, «Ельдорадо», «Фокстрот», «Мегамакс» і Metro Cash&Carry.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі