Янукович призначив Саламатіна гендиректором "Укроборонпрому"

Поділитися
Президент України Віктор Янукович призначив народного депутата з фракції Партії регіонів Дмитра Саламатіна генеральним директором нещодавно створеного Державного концерну "Укроборонпром". Про це говориться в указі президента №2 за 2011 рік, що опублікований на сайті глави держави.
Президент України Віктор Янукович призначив народного депутата з фракції Партії регіонів Дмитра Саламатіна генеральним директором нещодавно створеного Державного концерну "Укроборонпром". Про це говориться в указі президента №2 за 2011 рік, що опублікований на сайті глави держави.Указом №1 за 2011 рік президент звільнив Саламатіна з посади гендиректора Державної компанії з експорту і імпорту продукції і послуг військового і спеціального призначення. Раніше, 28 грудня 2010 року, Янукович перейменував створене державне господарське об'єднання "Укроборонекспорт" в "Укроборонпром". Крім того, президент ухвалив, що генеральний директор "Укроборонпрому" буде призначатися ним  за поданням прем'єра. 9 грудня Янукович доручив уряду до 10 січня 2011 року створити "Укрборонекспорт" з держпідприємств, що займаються розробкою, виготовленням, реалізацією, ремонтом, модернізацією та  утилізацією озброєння і військової техніки. Нагадаємо, Дмитро Саламатін є одним з семи депутатів, щодо яких були пред'явлені претензії депутатам-"бютівцям", які потерпіли під час бійки в сесійній залі Верховної Ради.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі