Суд ще на 2 місяці продовжив арешт екс-глави Держмитниці Макаренка

Поділитися
© serc.carleton.edu
Апеляційний суд Києва у середу, 5 січня, продовжив екс-голові Державної митної служби Анатолію Макаренку термін його перебування під вартою - до 10 березня 2011 року.
Апеляційний суд Києва у середу, 5 січня, продовжив екс-голові Державної митної служби Анатолію Макаренку термін його перебування під вартою - до 10 березня 2011 року.Про це повідомляє прес-служба "Народної самооборони". Таким чином, загальний термін перебування Макаренка під вартою, починаючи з дня його арешту, збільшився до 9 місяців і 18 днів. Як повідомлялося, Макаренко був затриманий 23 червня у рамках розслідування кримінальної справи про нанесення збитку України за результатами розгляду позову «РосУкрЕнерго» до НАК «Нафтогаз України» у Стокгольмському арбітражі. Саме Макаренко у 2009 році очолював Державну митну службу, яка провела розмитнення газу «РосУкрЕнерго». У відношенні Макаренка було порушено кримінальну справу за статтею «службова недбалість». Макаренко із 18 жовтня почав знайомитися з матеріалами справи, які складають 45 томів. У даній справі заарештовані перший заступник голови НАКу Ігор Діденко, екс-голова Державної митної служби України Анатолій Макаренко та заступник начальника Енергетичної регіональної митниці України Тарас Шепітько, а на території Росії затримано екс-заступника головного бухгалтера «Нафтогазу» Марію Кушнір.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі