Кінах: Ділове співтовариство обурене вбивством Коробчинського

Поділитися
© otlechnek.wordpress.com
Ділове співтовариство обурене свавіллям криміналітету і наполягає на проведенні оперативного і справедливого розслідування вбивства голови Партії промисловців і підприємців України, віце-президента Українського союзу промисловців і підприємців Олександра Коробчинського, заявив президент УСПП, колишній глава ПППУ (2000-2009), народний депутат з фракції Партії регіонів Анатолій Кінах.
Ділове співтовариство обурене свавіллям криміналітету і наполягає на проведенні оперативного і справедливого розслідування вбивства голови Партії промисловців і підприємців України, віце-президента Українського союзу промисловців і підприємців Олександра Коробчинського, заявив президент УСПП, колишній глава ПППУ (2000-2009), народний депутат з фракції Партії регіонів Анатолій Кінах."Промислово-підприємницьке середовище поважало Олександра Коробчинського як енергійну, цілеспрямовану людину, який завдяки своїй наполегливості досягнув успіху в бізнесі і суспільно-політичній діяльності", - зазначає Кінах. За словами народного депутата, Коробчинський, беручи участь у виборах мера Одеси у 2010 році, не вдавався до "чорного піару", навішування ярликів та інших недостойних методів боротьби, і проводив активну і політкоректну виборчу кампанію. Водночас, Кінах стверджує, що вбивство Коробчинського не пов'язане з його політичною діяльністю. "Переконаний, що вбивство не пов'язане з його політичною діяльністю. Бізнес-середовище докладе максимум зусиль для того, щоб правоохоронні органи, прокуратура провели результативне розслідування і всі винні були справедливо покарані", - підкреслює глава УСПП. Вчора, 5 січня, Олександр Коробчинський був розстріляний в центрі Одеси, недалеко від Оперного театру. Постраждалий був госпіталізований до однієї з приватних клінік, де помер під час операції. Очевидці стверджують, що у момент замаху Коробчинський йшов із дружиною додому. Злочинець, за їхніми даними, стріляв з пістолета з глушником. За фактом вбивства порушено кримінальну справу за статтею 115 КК України. Ведеться слідство. У міліції також не виключають і версію вбивства з особистих мотивів. Коробчинський з 2002 по 2010 роки був депутатом Одеської міськради. З 2003 року - президент промислово-будівельної групи "Інтобуд". З 2009 року - голова Партії промисловців і підприємців України. На виборах 2010 року балотувався на пост мера Одеси і посів третє місце. У нього залишилася дружина і четверо дітей віком від 8 до 23 років.

За матеріалами персонального сайту Анатолія Кінаха

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі