Британський прем'єр Кемерон закликав банки скоротити бонуси для співробітників

Поділитися
Прем'єр-міністр Великобританії Девід Кемерон закликав банки зменшити розмір премій для своїх співробітників у 2011 році.
Прем'єр-міністр Великобританії Девід Кемерон закликав банки зменшити розмір премій для своїх співробітників у 2011 році. В інтерв'ю оглядачеві «Бі-Бі-Сі» Ендрю Марра він заявив, що банкам слід бути більш «соціально відповідальними». Він зокрема згадав Royal Bank of Scotland (RBS), велика частина якого належить державі, і сказав, що той повинен бути не лідером у питаннях бонусів, а навпаки. За деякими непідтвердженими повідомленнями, виконавчий директор RBS Стівен Хестер може одержати досить істотну премію за свою роботу в 2010 році. Як пише газета Sunday Telegraph, на раді директорів банку, що призначена на лютий, може обговорюватися питання про виплату Хестеру бонусу в розмірі 2,5 мільйонів фунтів (близько 3,8 мільйонів доларів). Водночас Кемерон назвав такі повідомлення «чистими домислами». Він також застеріг від невиправданих нападок на банки та  заявив, що було б занадто просто зробити їх «цапом відбувайлом» і звинувачувати банкірів у всіх бідах світової економіки. Окрім цього британський прем'єр заявив, що банкам потрібно докладати більше зусиль для того щоб збільшити видачу кредитів. За материлам "Бі-бі-сі"
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі