У Сумах уперше за останні сто років відбувся Новорічно-різдвяний кадетський бал

Поділитися
© Режисер Геннадій Полока
У Сумському обласному ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Івана Харитоненка відбувся перший за останні сто років Новорічно-різдвяний бал для кадетів і гімназистів.
У Сумському обласному ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Івана Харитоненка відбувся перший за останні сто років Новорічно-різдвяний бал для кадетів і гімназистів. За інформацією організаторів, цей бал став першим кадетським балом у стінах кадетського корпусу в ХХІ столітті й першим кроком до відродження минулих традицій, які існували тут більше ста років тому. На паркет було запрошено 240 учнів обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою, обласної гімназії-інтернату для талановитих і творчо обдарованих дітей, членів обласної ради старшокласників, дитячі художні колективи Сумського міського палацу дітей та юнацтва, вихованців обласного центру позашкільної освіти й роботи з талановитою молоддю. Право першого вальсу отримали почесні гості - заступник голови Сумської облдержадміністрації Тамара Іщенко, начальник облуправління освіти Любов Пшенична, начальник ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою полковник Юрій Свидлов та інші. Сам же бал за всіма традиціями відкривали пари дебютантів урочистим полонезом. Потім кілька сотень кадетів у парадній формі, білих рукавичках і красунь-ліцеїсток у пишних бальних сукнях кружляли під музику вальсу й фокстроту. Для учасників балу також були організовані майстер-класи з виконання «Польки», «Ча-ча-ча», «Віденського вальсу». Перший кадетський бал у Сумах завершився святковим феєрверком.

За матеріалами УНИАН

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі