Microsoft закрила три вразливих моменти в різних версіях Windows

Поділитися
Microsoft опублікувала першу в 2011 році порцію бюлетенів безпеки з описом нових «дірок» у своїх продуктах. Усього корпорація закрила три вразливі моменти в операційних системах Windows різних версій.

Microsoft опублікувала першу в 2011 році порцію бюлетенів безпеки з описом нових «дірок» у своїх продуктах. Усього корпорація закрила три вразливі моменти  в операційних системах Windows різних версій.

«Критичними» визнано помилки, виявлені в компонентах Microsoft Data Access: зловмисники теоретично можуть дістати несанкціонований доступ до віддаленого комп'ютера і отримати над ним повний контроль. Проблема зачіпає Windows ХР, Windows Vista, Windows 7, а також серверні варіанти операційної системи.

Ще одна дірку було оцінено як «важливу». Вона виявлена в менеджері Windows Backup Manager - за певних умов «діра» дозволяє виконати на машині, атакується довільний програмний код.

Завантажити патчі можна через служби Windows Update, Microsoft Update, вбудовані в Windows засоби автоматичного оновлення і через веб-сайт корпорації.

Експерти попереджають, що вже відомо як мінімум про п'ять інших уразливих моментів у програмному забезпеченні Microsoft, «латок» для яких поки не існує. Проблеми, зокрема, виявлені в браузері Internet Explorer з шостої до восьмої версії.

За матеріалами:Компьюленты

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі