З 2012 року Росія може відмовитися від «зимового часу»

Поділитися
З 2012 року Росія може відмовитися від переходу з "літнього" на "зимовий" час. При цьому в країні пропонується встановити постійний літній час, переглянути кількість і розташування часових зон. Передбачається, що ці пропозиції Мінпромторгу будуть обговорені в уряді у кінці січня - на початку лютого.
З 2012 року Росія може відмовитися від переходу з "літнього" на "зимовий" час. При цьому в країні пропонується встановити постійний літній час, переглянути кількість і розташування часових зон. Передбачається, що ці пропозиції Мінпромторгу будуть обговорені в уряді у кінці січня - на початку лютого.За дорученням Мінпромторгу були проведені дослідження групою вчених, в яких доводяться негативні наслідки систематичного зсуву часу на 1 годину для організму людини - розвиток стресів, загострення захворювань в адаптаційний період. Експерти прийшли до висновку, що фіксування в Росії саме «літнього» часу дозволить додати в життя громадян від 7% до 17% світлого часу доби (в залежності від регіону), що припадає на другу половину дня. Як стало відомо виданню, дискусія у російському уряді відбудеться вже найближчим часом. У результаті Мінпромторг підготує законопроект про оптимізацію обчислення і регулювання часу в Росії.

За матеріалами Российская газета

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі