Суд залишив Корнійчука в СІЗО

Поділитися
Апеляційний суд Києва залишив без зміни рішення Печерського районного суду про застосування до колишнього першого заступника міністра юстиції Євгенія Корнійчука запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.
Апеляційний суд Києва залишив без зміни рішення Печерського районного суду про застосування до колишнього першого заступника міністра юстиції Євгенія Корнійчука запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.«Рішенням колегії постанову Печерського районного суду від 30 грудня 2010 року про застосування запобіжного заходу до Корнійчуку у вигляді утримання під вартою залишити без змін. Позов не задовольнити», - заявив головуючий суддя у четвер, 13 січня, у Києві. Нагадаємо, Генеральна прокуратура України 22 грудня порушила кримінальну справу стосовно Корнійчука за частиною 3 статті 365 Кримінального кодексу України (перевищення службових повноважень, що спричинило важкі наслідки). За підозрою у скоєнні вказаного злочину Корнійчук був затриманий 22 грудня після допиту в Генпрокуратурі. Відзначимо також, що 24 грудня Печерський районний суд Києва відмовив Генпрокуратурі в арешті Корнійчука на два місяці, продовживши йому термін затримання з трьох до 10 діб. Однак 30 грудня рішенням все того ж Печерського райсуду він був заарештований на два місяці.

За матеріалами «Інтерфакс-Україна»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі