Світовий банк оприлюднить свій прогноз щодо економіки України через тиждень

Поділитися
Світовий банк (СБ) свій прогноз щодо економіки України оприлюднить на прес-конференції у середу, 19 січня. Про це «ДТ» повідомили у представництві СБ в Україні.
Світовий банк (СБ) свій прогноз щодо економіки України оприлюднить на прес-конференції у середу, 19 січня. Про це «ДТ» повідомили у представництві СБ в Україні.При цьому прогноз презентує один з авторів доповіді «Глобальні економічні перспективи на 2011 рік» керуючий з питань глобальної макроекономіки у групі з перспектив розвитку Світового банку Ендрю Бернс. Нагадаємо, що в глобальній доповіді СБ, оприлюдненій сьогодні, 13 січня, не було окремого прогнозу стосовно України. По регіону Східної Європи та Центральної Азії в банку прогнозують уповільнення зростання ВВП до 4,0% у 2011 році з 4,6% і зростання на рівні 4,2% у 2012 році. Уповільнення зростання ВВП у 2011 році економісти пов'язують зі скороченням експорту, в основному, до розвинених країн Європи. «Темпи зростання будуть залишатися значно нижче буму у 7,4% в середньому за 2003-2007 роки, і не будуть достатніми, щоб здійснити істотний вплив на безробіття в регіоні», - наголошується у глобальній доповіді СБ. СБ прогнозує зростання світового ВВП за підсумками 2010 року на 3,9%, у 2011 році - на 3,3%, у 2012 році - на 3,6%, при цьому в розвинених країнах у 2010 році ВВП зросте на 2,8% , у 2011 році - на 2,4%, у 2012 році - на 2,7%.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі