Яценюк проведе 22 січня альтернативну акцію

ZN.UA Ексклюзив
Поділитися
© ZAXID.NET
Партія «Фронт змін» Арсенія Яценюка подала заявку на проведення 22 січня акції, альтернативної до тієї, яка була раніше анонсована лідером «Батьківщини» Юлією Тимошенко. Про це DT.UA повідомили в партії.

Акція відбудеться у столиці на Контрактовій площі об 11:00. До ініціативи «Фронту змін» приєдналися партія «Собор» Анатолія Матвієнка і «За Україну!» В'ячеслава Кириленка, а також окремі народні депутати від «НУ-НС».

Акція пройде під девізом «Ми - єдиний народ».

У партії також повідомили, що акція була запланована давно, і готували її до Дня Соборності.

Нагадаємо, що 22 січня у Києві будуть проводитися відразу кілька мітингів. На Софійській площі лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко і кілька опозиційних партій планують провести масштабну акцію, у якій візьме участь кілька тисяч осіб.

За повідомленнями ЗМІ, Партія регіонів, у свою чергу, має намір перешкодити опозиції провести мітинг і планує організувати на Софійській площі альтернативну акцію.

Кабінет міністрів розпорядженням №94-р від 20 січня 2010 року затвердив план заходів з нагоди святкування Дня Соборності України - 91-ї річниці проголошення Акту возз'єднання Української народної республіки (УНР) і Західно-Української Народної Республіки (ЗУНР).

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі