Інавгурація Лукашенка відбудеться 21 січня

Поділитися
Церемонія вступу на посаду новообраного президента Білорусі Олександра Лукашенка відбудеться у п'ятницю, 21 січня. Про це повідомили в Адміністрації білоруського лідера.

Інавгурація пройде в Палаці Республіки. Після церемонії відбудеться святковий концерт. Церемонію транслюватимуть по всіх каналах білоруського телебачення.

На інавгурації не будуть присутні журналісти.

За традицією під час церемонії інавгурації президента обраний голова держави приносить присягу в урочистій обстановці у присутності депутатів Палати представників, членів Ради республіки, суддів Конституційного, Верховного та Вищого господарського судів.

Вступаючи на посаду президента, обраний глава держави урочисто клянеться "вірно служити народу Республіки Білорусь, поважати й охороняти права і свободи людини і громадянина, дотримуватися і захищати Конституцію Республіки Білорусь, свято і сумлінно виконувати покладені на мене високі обов'язки".

Як повідомлялося, за офіційними даними, Лукашенко набрав на виборах 79,65% голосів виборців.

За матеріалами Telegraf.by

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі