До 2012 року на Теремках з'являться ще три станції метро

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Директор інституту «Київметротунельпроект», що виконує проектні роботи на новобудові столичного метро Віктор Янікін розповів, коли побудують нові станції метро на Теремки.

За словами Янікіна, у кінці цього року повинні здати станцію «Виставковий центр», а у 2012 році - ще дві станції, «Іподром» і «Теремки».

Він також зазначив, що на «Виставковому центрі» буде з'їзд для розвороту потягів, поки це буде кінцева, а також додав, що зараз виконується робоча документація щодо «Виставкового центру» і закінчують проект лінії до Теремків.

Янікін додав, що біля станції метро «Теремки» мають намір побудувати підземні паркінги, щоб приїжджі могли залишати свої машини і далі пересуватися на метро.

Нагадаємо, на відкриття трьох станцій метро на Теремки в Києві - «Деміївської», «Голосіївської» і «Васильківської» - кияни чекали три роки. Будівництво першої черги цієї лінії почалося у Києві в 2005 році, планували її здати в експлуатацію ще у 2008-му, а відкрили лише у 2010-му.

За матеріалами Газета по-киевски

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі