Лукашенко прийняв президентську присягу

Поділитися
Сьогодні в Мінську у Великому залі Палацу Республіки відбулася урочиста церемонія вступу на посаду президента Республіки Білорусь Олександра Лукашенка.

Лукашенко, поклавши праву руку на конституцію Білорусі, вимовив слова присяги: «Вступаючи на посаду Президента Республіки Білорусь, урочисто присягаюся вірно служити народу Республіки Білорусь, поважати й охороняти права і свободи людини і громадянина, дотримуватися і захищати конституцію Республіки Білорусь, свято і сумлінно виконувати покладені на мене високі обов'язки».


Після підписання акту про присягу голова ЦВК Лідія Єрмошина вручила Лукашенку посвідчення президента Республіки Білорусь.

Нагадаємо, що країни Євросоюзу бойкотували інавгурацію Лукашенка в зв’язку з переслідуваннями представників опозиції та громадянського суспільства в цій країні.

Як повідомлялося, за офіційними даними, Лукашенко набрав на виборах 79,65% голосів виборців.

За матеріалами «Белта»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі