Антитерористичний центр України переведено на посилений режим

Поділитися
У зв'язку з вчорашнім терактом у Москві в аеропорту «Домодєдово» Служба безпеки України посилила охорону на об'єктах авіаційного та залізничного транспорту.

На посилений режим роботи переведено Антитерористичний центр СБУ, що передбачає попередження можливих терористичних проявів.

Нагадаємо, вибух прогримів в зоні прильотів міжнародних рейсів аеропорту «Домодєдово» о 15:37 за київським часом.

Вибухівку, за даними очевидців, привів у дію терорист-смертник, який перебував на аеровокзалі серед зустрічаючих. За даними ЗМІ, на місці теракту вже знайдені останки, що ймовірно належать смертнику. Це чоловік арабської зовнішності 30-35 років. За попередніми даними, він був вихідцем з Північного Кавказу.

За фактом вибуху порушено кримінальну справу за статтями "терористичний акт", "вбивство" і "незаконний обіг зброї".

За непідтвердженими даними ЗМІ, російські спецслужби безуспішно намагалися розшукати підозрюваних ще до теракту. Спецслужбам було відомо, що в одному з аеропортів готується теракт. Також ЗМІ повідомляють, що напередодні теракту ФСБ розшукувала терориста-смертника в Зеленограді.

Прес-секретар аеропорту Олена Галанова заявила, що за останніми даними, 35 людей загинули, 46 отримали поранення в результаті теракту.

Під час вибуху в аеропорту «Домодєдово» загинула відомий український драматург Ганна Машутіна (псевдонім Яблонська).

За уточненими даними, жертвами теракту в аеропорту Домодєдово стали вісім іноземних громадян, ще 11 іноземців перебувають у лікарнях Москви і Підмосков'я.

За матеріалами УНІАН

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі