Аеропорт «Бориспіль» охороняє «Беркут» і кінологи з собаками

Поділитися
В аеропорту «Бориспіль» введено додаткові заходи безпеки, спрямовані на попередження скупчення великої кількості людей в аеровокзальних комплексах, на привокзальних площах аеропорту. Про це повідомили у прес-службі аеропорту.

Згідно з повідомленням, для цього залучено додаткові підрозділи лінійного відділу внутрішніх справ, який здійснює свою діяльність на території аеропорту, задіяно підрозділи «Беркут» для забезпечення громадського порядку.

Доступ на територію терміналів та привокзальних площ обмежено.

Кінологічною службою комплексу авіаційної безпеки аеропорту здійснюється додаткове патрулювання привокзальних площ і терміналів. Посилено заходи безпеки в пунктах контролю за авіаційною безпекою.

В аеропорту, з огляду на введення додаткових заходів безпеки, просять пасажирів проявляти пильність і повідомляти про підозрілі багажі, особливо такі, які залишено без нагляду.

«Будьте уважні, не приймайте від сторонніх людей їхні речі на тимчасове зберігання. З усіх питань, що стосуються забезпечення громадського порядку, просимо звертатися до співробітників аеропорту та представників правоохоронних органів, які знаходяться на його території», - наголошується у повідомленні.


Нагадаємо, вибух прогримів в зоні прильотів міжнародних рейсів аеропорту „Домодєдово“ о 15:37 за київським часом.

Вибухівку, за даними очевидців, привів у дію терорист-смертник, який перебував на аеровокзалі серед зустрічаючих. За даними ЗМІ, на місці теракту вже знайдені останки, що ймовірно належать смертнику. Це чоловік арабської зовнішності 30-35 років. За попередніми даними, він був вихідцем з Північного Кавказу.

За фактом вибуху порушено кримінальну справу за статтями „терористичний акт“, „вбивство“ і „незаконний обіг зброї“.

За непідтвердженими даними ЗМІ, російські спецслужби безуспішно намагалися розшукати підозрюваних ще до теракту. Спецслужбам було відомо, що в одному з аеропортів готується теракт. Також ЗМІ повідомляють, що напередодні теракту ФСБ розшукувала терориста-смертника в Зеленограді.


Прес-секретар аеропорту Олена Галанова заявила, що за останніми даними, 35 людей загинули, 46 отримали поранення в результаті теракту.

Під час вибуху в аеропорту „Домодєдово“ загинула відомий український драматург Ганна Машутіна (псевдонім Яблонська).

За матеріалами УНІАН

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі