ВАСУ не задовольнив скарги трьох телеканалів з приводу позбавлення частот

Поділитися
Вищий адміністративний суд України відмовив "5 каналу", ТВі та СТБ у задоволенні їх касаційних скарг з приводу позбавлених частот. Про це йдеться у постанові колегії суддів, що оприлюднена 26 січня.

Цією постановою залишається без змін постанова Київського апеляційного суду.
Раніше Київський апеляційний суд визнав протиправним рішення Нацради з питань телебачення і радіомовлення від 27 січня 2010 про визначення переможцем конкурсу на частоти "5 каналу" і ТВі.
Постанова набуває чинності з моменту проголошення і може бути переглянута Верховним судом України.
Генеральний директор ТВі Микола Княжицький і представник "5 каналу" в суді Тетяна Малашенкова заявили про намір надалі оскаржити рішення ВАСУ у Верховному суді та Європейському суді з прав людини.
Нагадаємо, ВАСУ розглядає касаційні скарги ТРК "Телерадіосвіт" (ТВі), НБМ ("5 канал"), "Експрес-інформ" ("5 канал") та СТБ у справі за позовами ТРК "Служба інформації" (НТН) та ТРК " Кіно-ТВ "(Enter Film) до Національної ради з питань телебачення і радіомовлення щодо оскарження результатів конкурсу на частоти, що пройшов у січні 2010 року. ТВі просив скасувати постанову апеляційного суду в частині задоволення позовних вимог. НБМ та "Експрес-інформ" - направити справу на новий розгляд, оскільки, на їхню думку, суд не з'ясував суттєві обставини справи. СТБ - скасувати рішення першої та апеляційної інстанцій в частині, що стосується лише двох частот, які виграв у конкурсі СТБ.
За матеріалами: Телекритика
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі