Янукович каже про випереджання графіка в підготовці до Євро-2012

Поділитися
Підготовка України до проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року здійснюється з випередженням графіка.

Про це Президент України Віктор Янукович заявив у четвер, 3 лютого, на прес-конференції у Варшаві, повідомляє прес-служба глави держави.

Янукович зазначив, що таким чином усі проблеми з відставанням графіка наразі подолано.

«Безумовно, питання підготовки до Євро-2012 на початку 2010 року було достатньо складним ... Мені боляче було чути, що Україна може вийти з числа країн, на території яких буде відбуватися це чудове дійство», - сказав президент.

За його словами, як тільки він обійняв пост президента, то відразу ж «включив усі можливості держави, щоб подолати те відставання, яке було».

«Ми витратили багато коштів держави, вклали енергію, інтелект, щоб увійти в графік, і сьогодні ми його випереджаємо. Це була дуже складна задача, але ми її виконали. Я про це говорю з великим задоволенням», - зазначив Янукович.

Президент подякував усім, хто долучився до підготовки держави до Євро-2012, у тому числі польських партнерів, з якими проводилися постійні консультації.

Нагадаємо, що ФІФА і УЄФА погрожували Україні жорсткими санкціями, якщо влада буде продовжувати втручатися у справи Федерації футболу.

Розглядалася можливість заміни України Німеччиною.

Проте згодом в посланні, що було адресоване Генеральному секретарю ФІФА Жерому Вальці, генеральному секретарю УЄФА Джанні Інфантіно і першому віце-президенту ФФУ Олександру Бандурку, зазначено, що члени виконкому ФФУ не будуть «ставити питання про зміну керівництва ФФУ до завершення Турніру УЄФА Євро-2012 і до закінчення терміну повноважень президента ФФУ».

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі