Гриценко: В об'єднану опозиційну увійдуть люди без амбіцій вождизму

Поділитися
© hombiz.ru
Лідер партії "Громадянська позиція", голова парламентського Комітету з питань національної безпеки і оборони Анатолій Гриценко заявляє, що за можливого об'єднання опозиційних партій у нову політичну силу увійдуть люди, у яких амбіції вождизму відійдуть на десятий план.

Він висловив упевненість, що для протидії владі опозиції потрібно згрупуватися і повідомив, що об'єднавчий процес не має ніякого відношення до його планів у парламентській діяльності.

"Подальше працевлаштування для мене не є рушійною, мотивуючою силою. Я просто не можу терпіти, коли країну знищують, знищують паростки демократії, які за ці роки вдалося виростити. Коли країна розкрадається, коли немає народу, а є населення. Цього я терпіти не хочу ... Я хочу, щоб Україна була іншою ", - зазначив політик.

За словами Гриценка, "переговорний процес щодо об'єднання опозиційних політсил триває вже три місяці і чим він завершиться, буде оголошено потім".

Раніше низка ЗМІ повідомила про переговори, що ведуться між партіями "Фронт змін", "Громадянська опозиція", Європейська партія України та Українська республіканська партії "Собор" про об'єднання або створення єдиної опозиційної партії з посиланням на лідерів цих політичних сил.

24 січня 2011 Гриценко заявив, що питання про можливе об'єднання опозиційних партій буде вирішене протягом двох тижнів.

За матеріалами прес-служби Анатолія Гриценка

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі