У Литвина заявляють, що пропозиція звільнити Надрагу пов'язана з бажанням «зачистити» місця для «регіоналів»

ZN.UA Ексклюзив
Поділитися
© cvk.gov.ua
За рішенням комітету Верховної Ради з питань соціальної політики та праці запропонувати парламенту розглянути питання про відповідність займаній посаді першого заступника міністра соціальної політики Василя Надраги стоїть бажання Партії регіонів «зачистити» місця в уряді для своїх представників.

Про це у п'ятницю DT.UA заявило джерело у фракції «Народної партії».

«За заявою депутата від Партії регіонів Василя Хари з приводу звільнення Василя Надраги стоїть бажання позбутися делегованих від Блоку Литвина до Кабінету міністрів представників», - сказав співрозмовник видання.

«Почнемо з того, що Надрага не має ніякого відношення до підготовки проекту пенсійної реформи. Він навіть не входить до робочої групи, яку очолює віце-прем'єр-міністр - міністр соціальної політики України Сергій Тігіпко», - підкреслило джерело.

Він нагадав, що «литвинівці» вже позбулися двох міністерських портфелів: Надрага, який очолював Міністерство праці та соціальної політики, став заступником міністра соціальної політики, а Костянтин Єфименко, який очолював Міністерство транспорту і зв'язку, став заступником міністра інфраструктури.

За словами члена фракції «Народної партії», у даний час завдання Партії регіонів - зачистити територію для суто своїх призначень. «Тому що після того, як зміни до Конституції в частині виборів набрали 310 голосів, колишні соратники стали не потрібні», - сказав він.

«Більше того, я не виключаю атаки на самого Володимира Литвина, якщо посада голови Верховної Ради теж сподобалася комусь із «регіоналів», - сказав депутат.

Як повідомлялося, парламентський комітет з питань соціальної політики та праці, який очолює Хаара, пропонує Раді відхилити проект закону «Про заходи щодо законодавчого забезпечення реформування пенсійної системи», поданий Кабінетом міністрів України. Комітет також пропонує внести пропозиції щодо кадрових змін у Міністерстві соціальної політики, зокрема, розглянути питання про відповідність займаній посаді першого заступника міністра соціальної політики Надраги.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі