Черновецький зізнався, що таки був у Грузії, але політичного притулку не просив

Поділитися
Мер Києва Леонід Черновецький дійсно виїжджав з України - до Грузії. Таке зізнання він зробив в інтерв'ю "5 каналу" у середу, 9 лютого.

"Що стосується моєї відсутності: так, я дійсно виїжджав - їздив до Грузії", - заявив він та додав, що був також і в інших країнах: "- Був у різних країнах, був у Європі ... Так, виїжджав, приїжджав .. ".

Варто зазначити, що "Дзеркало тижня. Україна" ще минулого тижня писало, що столичний градоначальник може знаходитися саме в Грузії (тоді в інтерв'ю виданню глава КМДА Олександр Попов не захотів ні спростувати, ні підтвердити дану інформацію).
Водночас Черновецький спростував раніше повідомлення, що з'явилися в пресі про те, що він нібито був у Ізраїлі. "І я не просив ніякого політичного притулку", - уточнив він (при цьому було зрозуміло, що мер виголошує свій "спіч" читаючи вже заздалегідь написане з папірця на столі).
Реагуючи на питання, чи був він у Парижі у Франції і чи є у нього там нерухомість відповів, що не має ніякої власності за кордоном і що постійно проживає в Україні."Я як людина небідна можу собі дозволити - і не за державні гроші, зауважте!, - Літати за кордон за свої кошти", - підкреслив він.
При цьому Черновецький запевнив, що як всенародно обраний мер Києва всі свої обов'язки виконував: "Мені привозили документи, я приїжджав, підписував їх. Контролював усі порядки денних сесій .." (Про це ж "ДТ. Україна" також писало раніше).
"А що стосується заяв глави уряду (Миколи Азарова, - ред.), що зі мною немає зв'язку, - так він міг просто взяти слухавку (мобільного, - ред.) Та зателефонувати мені в будь-який момент: вона завжди при мені і я завжди на зв'язку ", - ображено зауважив Черновецький.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі