ЗМІ: Мубарак має намір залишити свій пост

Поділитися
© fxfp.ru
Президент Єгипту Хосні Мубарак має намір залишити свій пост. Про це розповів голова керівної Національно-демократичної партії Хоссан Бадраві, повідомляє Channel 4 News.

За словами голови НДП, найближчим часом Мубарак збирається виступити зі зверненням до народу, в якому він повідомить, що "поступиться вимогам демонстрантів".
"Він вважає себе тим, хто служив своїй країні. Він робив помилки, але він вважає, що не заслуговує на те, щоб іти з влади таким чином. Однак, він розуміє, що настав час змін. Це моє враження в останні два дні", - сказав Бадраві.
Він зазначив, що виконувати обов'язки президента найпевніше буде віце-президент Єгипту Омар Сулейман.
Як повідомлялося, виходячи з американської депеші, яка опинилася в розпорядженні газети The Daily Telegraph завдяки сайту Wikileaks, ізраїльське керівництво сподівається на те, що наступником Хосні Мубарака на посаді президента Єгипту стане Омар Сулейман.
Нагадаємо, Сулейман став віце-президентом Єгипту 29 січня на хвилі масових народних протестів. До цього Хосні Мубарак 29 років обходився на своєму посту без заступника. На даний час Сулейман почав швидко набирати політичної ваги: він постійно дає інтерв'ю і бере участь у переговорах з різними політиками і дипломатами.
Про важливість його ролі в сучасному Єгипті вже заявили в США та Євросоюзі.
Разом з тим, за непідтвердженою інформацією ситуацію в країні буде контролювати армія.
Раніше стало відомо, що сотні тисяч демонстрантів, які зібралися в четвер увечері на площі Тахрір у центрі Каїра, розширили список своїх вимог.
За матеріалами: Channel 4 News
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі