Рада у середу розгляне законопроект про скасування техогляду

Поділитися
Верховна Рада у середу, 16 лютого, розгляне законопроект №5066 про скасування державного технічного огляду транспортних засобів, внесений на розгляд парламенту депутатом від «Нашої України – Народної самооборони» Анатолієм Гриценком.

Про це в своєму блозі повідомив сам парламентар.

Він нагадав, що це буде друга спроба Ради скасувати скасувати техогляд. Перша виявилася невдалою – аналогічний законопроект №4014 був відхилений парламентом 11 червня 2009 року.

Цього разу, вважає депутат, шанси на прийняття відповідного документу є.

«Нагадаю, кілька тижнів тому (президент України Віктор)Янукович заявив, що він "вимагає від МВС скасувати техогляд і припинити знущання над водіями". Як повідомила преса, президент налаштований досить рішуче і навіть "показав жовту картку" міністру внутрішніх справ Анатолію Могильову, який, на думку Януковича, гальмує цей процес», - пише депутат.
З іншого боку, наголошує він, законопроект №5066 розглядатиметься у середу, тобто в день, коли порядок денний формує опозиція. «А щосереди, вже "за традицією", провладна більшість, у режимі "за скороченою процедурою", один за одним впевнено провалює законопроекти, внесені "чужими", опозиційними депутатами. От і побачимо, яку команду отримає Чечетов від Януковича?», - підкреслив депутат.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі