Презентовано найтонший у світі смратфон

Поділитися
© iarcade.ru
Компанія Samsung презентувала новий смартфон Galaxy S II, товщина якого дорівнює 8,49 міліметра. Розробники заявляють, що це найтонший смартфон у світі. Про це йдеться в офіційному прес-релізі компанії.

Galaxy S II працює на основі ОС Google Android 2.3, яку випустили в грудні 2010 року.

Гаджет оснащено двоядерним процесором з тактовою частотою 1 гігагерц. Samsung стверджує, що за продуктивністю новий процесор удвічі перевершує попереднє покоління Galaxy S, а графічна підсистема в п'ять разів вища, ніж у минулої моделі.

Дисплей у нової розробки має діагональ 4,27 дюйма і роздільну здатність 800 на 480 пікселів. Згідно з документом, його виготовили за технологією Super AMOLED +, що є розробкою Samsung. Крім того, новинку опорядили двома камерами - на передній і задній панелях. Двомегапіксельну камеру на лицьовій панелі можна використовувати для відеодзвінків. На задній панелі знаходиться восьмимегапіксельна камера з можливістю запису відеороликів Full HD.

Згідно з даними деяких ЗМІ, в деяких країнах Європи і південно-східної Азії продажі Galaxy S II розпочнуть у лютому 2011 року. Проте офіційної заяви з цього приводу, як і про вартість моделі, не надходило.

Поділитися
Підготував/ла Дубенко Вадим
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі